Haber

İngiltere Kralı III. Charles, Buckingham Sarayı’ndaki Havuzun Sıcaklığını Düşürüyor

İklim ve çevre konularındaki kampanyalarını güçlendirmesiyle tanınan İngiliz hükümdarı III. Charles’ın, enerji tüketimini azaltmak için Buckingham Sarayı’ndaki yüzme havuzunun sıcaklığını düşürdüğü iddia edildi.

Times gazetesinde yer alan haberde, Kral Charles’ın tahta geçmesinin ardından başkent Londra’daki Buckingham Sarayı’ndaki havuzun sıcaklığını düşürdüğü ve bu nedenle havuzu kullanan bazı saray çalışanlarının üşüdüğü iddia edildi.

Haberde, Buckingham Sarayı’ndan bir kaynak, “Havuzu kullanan birkaç kişi, suyun sıcaklığının düştüğünü ve eskisinden biraz daha soğuk olduğunu fark etti. Onlara Kral’ın ısıtmayı bizzat kapattığı söylendi” denildi. söylendiği bildirildi.

“Kral Charles, dışarıdaki hava nasıl olursa olsun, bir odayı neden oda sıcaklığının üzerinde ısıtmak istediğinizi de bilmek istiyor. Bunu bir israf olarak görüyor,” dedi başka bir kaynak. kelimeler yer aldı.

Gazetenin haberinde Kral Charles’ın soğuk koşullarda yaşamayı ve çalışmayı sevdiği belirtildi.

Ayrıca saraydaki ışıkları da düzenli olarak kontrol eder.

Öte yandan, personelin Kral Charles’ın sarayda kullanılmayan odalarda ışıkların açık bırakılıp bırakılmadığını kontrol ettiğini gözlemlediği kaydedildi ve Kral’ın kışın bile pencerelerini açık tuttuğu biliniyordu.

Raporda, Buckingham Sarayı’nın bahis hakkında yorum yapmaktan kaçındığı bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu